thee op maat

Een schot in de roos. Naast dat je bij het samenstellen van je eigen thee, ingredienten kiest die je echt even nodig hebt, horen wij vaak van onze klanten "dit is echt de lekkerste thee die ooit heb gedronken!". Stel binnen 15 minuten je eigen thee samen met een professional. Leuk, Lekker en Leerzaam.
Danielle heeft van een normaal kopje thee werkelijk een uniek en waardevol moment gecreëert. Niet alleen deelt de theelijn van Steijn, de “Personaliteas” eeuwenoude gezondheidskennis, ook geeft het je wat je op dat moment werkelijk nodig hebt. 
Een krachtig geschenk voor de bewuste mens die zichzelf het allerbeste gunt.
Auteur, plantaardig health coach en spreker
Suzanne Poot
De theeën van Steijns House of Happiness zijn puur en uniek. Elke thee heeft een persoonlijk karakter. De eigenschappen van de theeën kies ik zodanig uit dat het past bij de fase waarin ik verkeer. Ik drink het als aanvullende ondersteuning in mijn processen, waarbij het mij innerlijk voedt om zaken energetisch in balans te brengen. Ik stel specifieke theeën samen die een positief effect hebben waardoor ik me beter voel en kan ontspannen. Hierdoor voel ik letterlijk doorstroom en dat geeft me energie. Een cadeau aan mezelf omdat ik het verdien!
Geregistreerd Relatietherapeut/counsellor
Mohini Schrevelius
Vandaag mijn eigen thee samengesteld met ingredienten die 'ik' nodig heb op dit moment. De combinatie van deze ingredienten smaakt nog heerlijk ook. Top! Mijn eigen thee, wowww!!!
ING medewerkster
Franny van Daalen

Interested? Get it now!

Geïnteresseerd geraakt in uw eigen theebeleving, maak een afspraak!

Pricing

De beste prijs voor de beste kwaliteit en beleving

Mini thee workshop

15,00 15 minuten
 • Een schot in de roos
 • Ben jij een echte theeliefhebber? Ontwerp dan binnen 15 minuten je eigen thee, puur op je intuïtie. Je mag een keuze maken uit 21 ingrediënten van pure kwaliteit en neemt 50 gram mee naar huis.

Thee workshop

50,00 60 minuten
 • I LOVE TEA
 • Ontwerp je eigen persoonlijke thee die je een personal boost geeft, zorgt voor meer ontspanning en je bewust meer geluksmomentjes schenkt. Benieuwd hoe de ingrediënten aansluiten bij je verlangens?

Steijns Coaching

75,00 75 minuten
 • GELUK BESTAAT
 • De 21 ingrediënten van STEIJNS thee zijn de basis om erachter te komen welke emotionele groei je nodig hebt om echt gelukkig te zijn. Danielle biedt de handvatten om lekker in je vel en in je eigen kracht te staan.

Team

Zin om samen met een expert een thee op maat samen te stellen ?

Danielle Steijn

CEO

Portfolio

Bekijk hier de belevingen van Steijns thee

 • All
 • Events
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Producten
 • thee ontwerp
 • thee op maat

Event Thee op maat

Events Persoonlijke ontwikkeling thee op maat

Event Saktiisha Yoga Center

Events Persoonlijke ontwikkeling

Project Paleis Hotel

thee ontwerp

Project BIJ5

thee ontwerp

Testimonial

Hoe hebben jullie Steijns thee beleving ervaren ?

Contact

Danielle Steijn Bel of App: 0624390049 Mail: danielle@steijnshouseofhappiness.com Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in: