Persoonlijke ontwikkeling

Echt een kado aan jezelf. Het leven zit vol processen waar we doorheen gaan. Wat als er een reis naar binnen is die dat sneller, makkelijker en zachter in beweging zet? Onze deelnemers zeggen "dit is echt een kadootje aan mijzelf! ".
Mohini Schrevelius
Detox & Health kuur
Ik ben begonnen aan de Detox kuur omdat deze wijze op zowel fysiek als geestelijk niveau reinigt. Omdat het 21 dagen beslaat is het heerlijk om het vanuit de thuis situatie te doen. Door de persoonlijke coaching van Daniëlle, ervaar ik absoluut meerwaarde. Haar vraagstelling maakt dat ik nog meer nadenk over mijn proces tijdens de Detox. Doordat er emoties en herinneringen naar boven komen is het goed dat ik samen met haar als coach dieper in kan gaan op de verwerking. Danielle is in staat om situatie vanuit een ander perspectief te bekijken en te benoemen waardoor er helderheid ontstaat. De helderheid brengt mij in een rustig vaarwater waardoor ik andere keuzes kan maken. Ik raad het daarom ook iedereen aan die aan de Detox deelnemen om jezelf dit te gunnen!
De 21 dagen Health kuur heeft mij zo aangesterkt dat ik, gezien ingewikkelde persoonlijke situaties, in mijn kracht kon blijven staan. Het heeft mij stil doen staan om mijn levensvragen helder en duidelijk te kunnen beantwoorden. Het heeft mij een stap naar volwassenheid gebracht (48 jaar), wat zich uit om verantwoordelijk te nemen over mijn eigen leven. Het grootste kado wat ik ooit heb kunnen krijgen is dat ik heb geleerd hoe ik mijzelf toestemming kan geven in mijn grootsheid te mogen staan. Dat ik als het ware een oude jas heb mogen afdoen en een nieuwe mocht aantrekken en dat ik nu 1 week na de Health kuur de balans aan het zoeken ben hoe dit te integreren. Zodat ik in de Wealth kuur het leer te manifesteren. Ik zit nu boven aan de berg te kijken naar mijn uitzicht waar ik naar toe wil en dat brengt mij vrijheid, humor & plezier + weerstand en frustraties dat ik het nu nog niet heb. Wanneer ik denk aan mijn droom dan voel ik in vrijheid ongelimiteerd dat ik kan doen wat ik wil. In mijn grootsheid ontvang ik graag, daaronder versta ik mijn cliënten, familie, liefde en geld. Genieten van het mooier maken van iemand anders leven, dat maakt mij gelukkig. Fabulous and classy, het zien van de natuurlijke schoonheid.
Mohini Schrevelius
Geregistreerd Relatietherapeut/counsellor

Interested? Get it now!

Geinteresseerd geraakt in uw eigen theebeleving, maak een afspraak!

6

+

Project Completed

9023

+

Happy Clients

36253

+

cups of tea

21- DAAGSE KUREN

Ontdek wie je bent, wat je gelukkig maakt, wat je voelt, wie je wilt zijn en wat je wilt doen.

DETOX KUUR LOSLATEN

21-DAGEN maak je een reis naar binnen om te ontdekken wie je bent, wat je voelt en wat er in de weg staat.

HEALTH KUUR OPBOUWEN

21-dagen ga je op reis om te ontdekken wat je echt voldoening geeft en hoe jij je droom kunt leven in optimale gezondheid.

WEALTH KUUR ONTVANGEN

21 dagen ontdekken wat pure rijkdom is, hoe je er optimaal van kan genieten en binnen laat. Leer ontvangen.

HET ROER OM zielsgeluk

Ervaar binnen 1 jaar wie je bent, wat je echt gelukkig maakt, hoe je droomleven eruit ziet en jij daar je geld mee kunt verdienen.

Pricing

De beste prijs voor de beste kwaliteit en beleving.

Detox kuur

195,00
 • 21-daagse Detox
 • * 21 dagen x 5 gram thee
 • * online meditatie luisterfragmenten
 • * ontwikkelingsvragen werkboek
 • We beginnen met een intake gesprek van 1,5 uur waarin alles duidelijk wordt

Health kuur

275,00
 • 21-daagse Health
 • * 21 dagen x 5 gram thee
 • * online meditatie luisterfragmenten
 • * ontwikkelingsvragen werkboek
 • We beginnen met een intake gesprek van 1,5 uur waarin alles duidelijk wordt

Wealth kuur

390,00
 • 21-daagse Wealth
 • * 21 dagen x 5 gram thee
 • * online meditatie luisterfragmenten
 • * ontwikkelingsvragen werkboek
 • We beginnen met een intake gesprek van 1,5 uur waarin alles duidelijk wordt

Jaarprogramma Het Roer om

1295
 • Het roer om
 • Ervaar binnen 1 jaar wie je bent, wat je echt gelukkig maakt, hoe je droomleven eruit ziet en hoe jij daar je geld mee kunt verdienen.
 • .
 • Inclusief :
 • 21-daagse DETOX KUUR
 • 21-daagse HEALTH KUUR
 • 21-daagse WEALTH KUUR
 • + 6 uur aan coaching
 • We beginnen met een intake gesprek van 1,5 uur waarin alles duidelijk wordt

Team

Danielle begeleid je goed door een uitgebreid intake gesprek, een duidelijk programma en evaluatie gesprek.

Danielle Steijn

CEO

Testimonial

Wat hebben de 21-daagse kuren jou gebracht?

Marja Hillebrand

Eigenaresse Paleis Hotel Den Haag
Waar Danielle is, gaat spontaan de zon schijnen! Ze is altijd vrolijk en het levensgeluk wat ze uitstraalt is onnavolgbaar en absoluut aanstekelijk!Ik ben bevoorrecht om samen met Danielle een thee te ontwerpen. Danielle is niet alleen erg creatief, maar heeft ook een sterk inlevingsvermogen, wat haar staat stelt om producten te ontwerpen die aansluiten bij wat mensen echt nodig hebben. Ze is ster in het creëren van meerwaarde en een diepere betekenis, dus een ieder die de kans krijgt zou ik zeker aanbevelen om met haar samen te werken.

Mohini Schrevelius

Geregistreerd Relatietherapeut/counsellor
De theeën van Steijns House of Happiness zijn puur en uniek. Elke thee heeft een persoonlijk karakter. De eigenschappen van de theeën kies ik zodanig uit dat het past bij de fase waarin ik verkeer. Ik drink het als aanvullende ondersteuning in mijn processen, waarbij het mij innerlijk voedt om zaken energetisch in balans te brengen. Ik stel specifieke theeën samen die een positief effect hebben waardoor ik me beter voel en kan ontspannen. Hierdoor voel ik letterlijk doorstroom en dat geeft me energie. Een cadeau aan mezelf omdat ik het verdien!

Suzanne Poot

Auteur, plantaardig health coach en spreker
Danielle heeft van een normaal kopje thee werkelijk een uniek en waardevol moment gecreëert.  Niet alleen deelt de theelijn van Steijn, de “Personaliteas” eeuwenoude gezondheidskennis, ook geeft het je wat je op dat moment werkelijk nodig hebt.  
Een krachtig geschenk voor de bewuste mens die zichzelf het allerbeste gunt.

Ilona Donkersloot

Therapeut natuurgeneeskundige in opleiding
Ja, een positieve schop onder mijn kont, dat was het zeker! Van denken naar doen, dat was precies wat ik op dat moment nodig had. De workshop was heel waardevol voor mijn persoonlijke groei. Daniëlle is een sprankelende persoonlijkheid. Haar passie en enthousiasme werken aanstekelijk. Inclusief Steijns thee, Sue gebakjes en inspirerende gedichtjes was het een waar feestje! Met veel energie en een lach op mijn gezicht ging ik elke keer weer naar huis. Dankjewel Daniëlle voor deze motiverende ervaring. Als ik even een reminder nodig heb, dan kijk ik naar mijn moodboard en dan weet ik het weer...het is tijd voor actie!

Contact

Danielle Steijn Bel of App: 0624390049 Mail: danielle@steijnshouseofhappiness.com Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in: