About

STEIJNS THEE BELEVING

Wie ik ben?

Hallo ik ben Danielle Steijn. Sinds 2009 ben ik STEIJNS House of Happiness begonnen en werd “thee van Steijn" een begrip. Ontstaan vanuit een burn-out om mijn stress uit mijn lijf te halen, mijn bange hart te heropenen en te leren in mijn eigen persoonlijke kracht te gaan staan. Mijn beste versie van mijzelf; zijn, voelen & beleven.

Na 4,5 jaar studeren van kruidengeneeskunde en het ontcijferen van emoties ontstond de Box of PersonaliTeas. Een theebox met 21 pure ingredienten van de Beste kwaliteit voorzien van een oneliner en gedicht.

Door het letterlijk schenken van “het beste" aan mijzelf begon ik steeds meer in mijzelf te geloven. Ik begon steeds gelukkiger, liefdevoller en sterker vanuit mijn kracht van mijn leven te genieten.

Het eerste grote succes startte in 2015. Samen met de eigenaresse van het Paleis hotel, Marja Hillebrand stelde wij een thee samen voor een Royal Goodnight sleep. Een welkomstgeschenk voor op de hotelkamers. Bezoekers uit China namen grote hoeveelheden thee mee terug naar huis om uit te delen aan hun vrienden en familie. Zo lekker sliepen ze in het Paleis hotel.

Bekijk onze overige successen in de portfolio

Mijn persoonlijk grootste succes is dat deze ingredienten, oneliners en gedichten mij helpen om me positief te stemmen, mijn energie te laten stromen, mij bewust te maken, inspireren en ondersteunen bij het behalen van mijn doelen/dromen. Oh ja, en STEIJNS THEE smaak geweldig. GELUK BESTAAT!

Echt een feestje!

Skills

Wat zijn mijn USP's?

Inlevingsvermogen
93%
creatief
86%
Creeren van Meerwaarde
87%
Hou van de beste kwaliteit
90%
Ontwerper van theebelevingen
93%
Expert in thee, kruiden & emoties
92%
Verkoper
75%

Service

Service & Meerwaarde leveren dat doen wij graag!

thee op maat

Een schot in de roos. Naast dat je bij het samenstellen van je eigen thee ingredienten kiest die je echt even nodig hebt, horen wij vaak van onze klanten "dit is echt de lekkerste thee die ooit heb gedronken!".

Thee ontwerp

Exclusief en Trophy waardig. Wat Steijns thee op Waardige locaties zo uniek maakt is de wauw factor. Door Danielle's inlevingsvermogen, expertise, pure ingredienten en vooral het verhaal daarachter kies je het beste wat er is.

Persoonlijke ontwikkeling

Echt een kado aan jezelf. Het leven zit vol processen waar we doorheen gaan. Wat als er een reis naar binnen is die dat sneller, makkelijker en zachter in beweging zet? Onze deelnemers zeggen "dit is echt een kadootje aan mijzelf! ".

Portfolio

Bekijk hier Steijns thee belevingen

  • All
  • Events
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Producten
  • thee ontwerp
  • thee op maat

Tramhuisje

thee ontwerp

Traject Wealth kuur

Persoonlijke ontwikkeling Producten

Traject Health kuur

Persoonlijke ontwikkeling Producten

Traject Gooi het roer om

Persoonlijke ontwikkeling Producten

Interested? Get it now!

Geinteresseerd geraakt in uw eigen theebeleving, maak een afspraak!

6

+

Project Completed

9023

+

Happy Clients

36253

+

cups of tea

Team

Samen stellen wij een thee op maat samen. Leuk, Lekker en Leerzaam!

Danielle Steijn

CEO

Testimonial

Wat vinden jullie van Danielle en haar thee belevingen?

Contact

Danielle Steijn Bel of App: 0624390049 Mail: danielle@steijnsthee.nl Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in: