Gezond en Lekker
Steijns thee heeft de hoogst haalbare gezondheidsvoordelen en een geweldige smaakbeleving.
Business
STEIJNS thee op het werk zorgt voor zoveel meer dan alleen de vermindering van burn-out klachten.
Personal
Zorg goed voor jezelf; thuis, op het werk of tijdens je vakantie in ons Beach house in Valencia.

Tea

WITH HEART AND SOUL

Steijns thee staat voor kwaliteit

Sinds 2009 is thee van STEIJNS House of Happiness een begrip om gezond, gelukkig en duurzaam in het leven te staan.

STEIJNS thee box bestaat uit 21 van Werelds beste kwaliteit PURE kruiden en thee ingrediënten voor een optimale gezondheid.

STEIJNSthee
Steijns thee box @ Atzaro Ibiza

Wat maakt STEIJNS thee nu zo bijzonder?

De kwaliteit van de thee is het hoogst haalbare, bevat geen toegevoegde suikers en heeft een rijke smaak beleving; 

De kwaliteit van de thee zorgt voor het direct binnenkrijgen van extra antioxidanten, mineralen, ijzer, zink en vitamines wat de gezondheid bevorderd;

Door de pure ingrediënten gaat de kracht en smaakbeleving veel langer mee en kan 1 theelepel thee zorgen voor maar liefst 1,2 liter thee.

STEIJNS thee wordt bereid in een dubbelwandige thee bottel met daarin een filter waardoor er geen papieren afval is. Er kan direct uit de thee bottel gedronken worden voor persoonlijk gebruik, voor gezamenlijk gebruik  wordt STEIJNS thee uitgeschonken in een wijn of whiskey glas. 

STEIJNS thee is de champagne onder de thee, door de juiste samenstelling van de ingrediënten ontstaan er melanges die zo lekker zijn dat je niet langer zonder kan.

Danielle Steijn heeft 5 jaar geïnvesteerd om de hoogste kwaliteit te importeren, kruidengeneeskunde te studeren en veel kennis op te doen over het managen van emoties. Deze kennis zit verborgen achter alle 21 ingrediënten die aan het licht komen wanneer je kiest voor een theebeleving op maat.

Business

with pleasure

Wat kan jij verwachten van STEIJNS thee op het werk?

Wanneer je een dienst of product verkoopt wil je de beste kwaliteit leveren. Je wilt gezonde medewerkers aan het werk die zich gewaardeerd voelen en klanten die door de beste kwaliteit, service en persoonlijke aandacht langdurige relaties aangaan.

Wij maken uw verwachtingen waar

Verwacht maar dat het wordt opgemerkt dat jullie door het schenken van STEIJNS thee kwaliteit uitstralen. Verwacht gerust dat het daardoor extra zichtbaar wordt dat jullie voor duurzame relaties gaan. Verwacht maar dat medewerkers en klanten zich gewaardeerd voelen wanneer jullie de beste kwaliteit voor ze over hebben; verwacht maar dat de medewerkers bewuster aan het werk zijn door elke dag te “moeten" kiezen voor een BOOSTbom, BRAINwave of BUZZ creërenVerwacht gerust minder burn-outs, betere werkhouding, betere stress management en gelukkigere medewerkers. 

Danielle Steijn; thee sommelier ontwikkelde drie smaken voor op het werk en biedt de mogelijkheid om zelf thee samen te stellen op maat voor je klanten.

Thee op het werk

Thee op maat gemaakt voor de onderneming

Personal

Care

STEIJNS thee voor persoonlijke verzorging en verrijking

Naast ons zorgvuldig samengestelde melanges bieden wij de mogelijkheid je eigen thee samen te stellen tijdens de workshops. Dit kan als individu en in groepsverband. Binnenkort kan je STEIJNS thee workshop beleven in de RESET SPA in Naaldwijk. 

Wil je gezonder en gelukkiger leven?

Kies dan voor de 21-daagse kuren. Een persoonlijk ontwikkeling programma waarin je bewust het beste aan jezelf schenkt, aangevuld met online meditatie luisterfragmenten en een werkboek. Danielle heeft 3 programma’s zorgvuldig samengesteld waardoor je kan kiezen uit een DETOX, HEALTH en WEALTH kuur.  

Retreat in Valencia

BINNENKORT!

Op dit moment wordt ons appartement in Valencia volledig gerenoveerd. Helaas loopt dit enige vertraging op ivm het Coronavirus. Wij hopen vanaf 1 september de deuren voor jullie te kunnen openen.

Want wat is er lekkerder dan echt uitgerust en gezond terug te keren van je Vakantie. Ons Beach House in Valencia is helemaal ingericht om volledig te ontspannen en wordt aangevuld met een theebeleving op maat. Ons appartement heeft een capaciteit voor maximaal 6 personen, is op loopafstand van het strand & zwembad en is op fietsafstand van de geweldige stad Valencia. 

STEIJNS THEE melanges

Workshops thee op maat

21-Daagse Detox kuur

Steijns thee beleving in Valencia

200219

+

Steijns thee gebruikers

12198

+

Happy Business Clients

188021

+

Happy Personal use

Portfolio

STEIJNS thee voor een optimale gezondheid thuis, op het werk of op reis.

  • All
  • Business
  • Personal
  • Producten
  • tea
  • workshop

Tramhuisje

Business

Steijns thee bij Reset Spa

Reset Spa

Business

21- Daagse Health kuur

Personal Producten

Steijns Winter thee

Producten tea

Steijns Herfst thee

Producten tea

Thermen Bussloo

workshop

21- Daagse Detox kuur

Personal Producten

@ BIJ5 in Naaldwijk

Restaurant BIJ5

Business

Team

Samen met een expert een thee op maat samenstellen van TOP KWALITEIT?

Danielle Steijn

CEO

Testimonial

Wat heeft Steijns thee jou gebracht?

Contact

Danielle Steijn Bel of WhatsApp: 0624390049 Mail: danielle@steijnshouseofhappiness.com Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in:


    Dijkweg 59, 2671 CW, Naaldwijk, Zuid Holland - Nederland danielle@steijnsthee.nl 0031-624390049