STEIJNS thee

Wat maakt STEIJNS thee nu zo gezond en bijzonder?

STEIJNS thee staat voor een gelukkige en gezonde levensstijl. Door de hoge kwaliteit en pure ingrediënten zitten deze vol goede voedingsstoffen die je niet zelf aanmaakt zoals ijzer, vitamines en antioxidanten.

De prijs van STEIJNS thee heeft alles te maken met de kwaliteit van de ingrediënten welke op duurzame wijze, fair trade en natuurlijk (zonder pesticiden) worden geproduceerd. Dit is het hoogst haalbare, de beste kwaliteit, goed voor je gezondheid en lekker!

Voor uitstekende kwaliteit betalen we nu eenmaal een hogere prijs, echter door de kracht en kwaliteit kan je tot 4 x meer thee zetten waardoor de waarde interessant wordt. Daarnaast hebben wij in onze drie jarige contracten de prijs zo gereduceerd dat deze evenredig is met voorverpakte thee die in de schappen van de supermarkten en speciaal zaken liggen. Waardoor de prijs van thee met toegevoegde suiker en aroma’s oog in oog komt te staan met die van STEIJNS thee.

Naast het importeren van de hoogste kwaliteit heeft Danielle Steijn; thee sommelier haar levenswerk ervan gemaakt om de kracht van de thee en de uitwerking in ons lichaam te vertalen naar 21 PersonaliTeas waardoor het makkelijk wordt te ontdekken wat je echt nodig hebt.

logo personaliteas, thee soorten van Steijns thee

Toont alle 22 resultaten