STEIJNS thee op het werk abonnement

 7.20

Ontdek de gezondheidsvoordelen en smaaksensaties van STEIJNS thee op het werk.

De prijs is 7.20 euro per medewerker per maand, te bestellen vanaf 6 medewerkers.

Wij kunnen deze scherpe prijs aanbieden wanneer er gekozen wordt voor een duurzame samenwerking  voor een periode van minimaal 3 jaar.

Elke dag kunnen uw medewerkers kiezen uit:

  • STEIJNS BOOST bom : voor het versterken van je weerstand tijdens het werk
  • STEIJNS BUZZ creëren : om ontspannen aan het werk te zijn, is stress reducerend
  • STEIJNS BRAIN wave : voor het versterken van je geheugen

Wanneer Steijns thee op het werk is afgerekend nemen wij contact op om een afspraak te maken om het contract op te stellen. 

Wat maakt Steijns thee zo bijzonder?

 

 

Beschrijving

Nodig Danielle Steijns, thee sommelier uit voor het integreren van STEIJNS thee op het werk.

Het abonnement van STEIJNS thee op het werk, alles wat je nodig hebt voor goede thee op kantoor: een Waterkoker met temperatuur regelaar en het thee arrangement van Steijns thee in een circulair abonnement. Je betaalt per maand en ontvangt thee voor 1,2 liter thee per dag. De kracht van thee wordt gelukkig steeds belangrijker, van de kwaliteit en duurzaamheid tot de afkomst. Maar waarom zien we dan toch een sterke groei van single-serve verpakkingen, zoals theezakjes van wegwerp kwaliteit voorzien van suikers? STEIJNS thee gaat de strijd aan met theezakjes voorzien van matige kwaliteit eén waste van wegwerpproducten. Samen ontwikkelden we een concept om het beste te schenken aan de medewerkers en de natuur. Wij willen de hele keten verbeteren, van natuurlijke groei bij de boer tot thee van echte kwaliteit geschonken uit een duurzame theebottel.

WIJ MAKEN UW VERWACHTINGEN WAAR

Verwacht maar dat het wordt opgemerkt dat jullie door het schenken van STEIJNS thee kwaliteit uitstralen. Verwacht gerust dat het daardoor extra zichtbaar wordt dat jullie voor duurzame relaties gaan. Verwacht maar dat medewerkers en klanten zich gewaardeerd voelen wanneer jullie de beste kwaliteit voor ze over hebben; verwacht maar dat de medewerkers bewuster aan het werk zijn door elke dag te “moeten" kiezen voor een BOOSTbom, BRAINwave of BUZZ creëren. Verwacht gerust minder burn-outs, betere werkhouding, betere stress management en gelukkigere medewerkers.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.