250 gr STEIJNS BOOST BOM

 75.00

Ontdek de gezondheidsvoordelen en smaaksensaties van STEIJNS thee op het werk.

De waarde van 250 gram STEIJNS BOOST bom bedraagt 75,00 euro

Dit komt door de prijs van de kaneel en kardemom in de melange. Kaneel kan je voor een aantal euro’s kopen bij een kruidenier, echter wil je echt goede kaneel met gezondheidsvoordelen dan betaal je algauw een aantal honderden euro’s per kilo. Kardemom is een van de duurste specerijen in de wereld. STEIJNS BOOST bom geeft een Echte Boost voor je gezondheid. Keelpijn verzachtend, verkoudheid herstellend, weerstand verhogend.

In het abonnement ontvangt elke medewerker 40 gram van STEIJNS thee per maand voor een scherpe prijs van 7,20 euro

Zonder abonnement komt dit neer op 12 euro per 40 gram. STEIJNS thee is duurzaam,  40 gram per maand is voldoende om elke dag 1,2 liter thee te drinken.

 

Wat maakt Steijns thee zo bijzonder?

 

 

Beschrijving

WIJ MAKEN UW VERWACHTINGEN WAAR

Verwacht maar dat het wordt opgemerkt dat jullie door het schenken van STEIJNS thee kwaliteit uitstralen. Verwacht gerust dat het daardoor extra zichtbaar wordt dat jullie voor duurzame relaties gaan. Verwacht maar dat medewerkers en klanten zich gewaardeerd voelen wanneer jullie de beste kwaliteit voor ze over hebben; Verwacht gerust minder burn-outs, betere werkhouding, betere stress management en gelukkigere medewerkers.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.