DETOX – HEALTH – WEALTH – HAPPINESS

 860.00

Traject naam : 365 dagen Transformatiereis

Kies ervoor om elke dag succesvol uit je bed te komen, je doelen stressvrij te behalen en voldoende inkomsten te genereren.

21- daagse DETOX kuur

21- daagse HEALTH kuur

21- daagse WEALTH kuur

+ werkboek

+ 2 uur workshop, brainstorming of coaching

 

Beschrijving

HAPPY YEAR PROGRAM!

Dit programma is voor mensen die willen beginnen aan hun beste versie van hun zelf en de beste versie van leven. Zin om te stoppen met rennen voor geld? Zin om uit je sleur trein te stappen en op onderzoek te gaan naar wie jij bent, welk werk je echt gelukkig maakt en hoe jij daar je geld mee kan verdienen? Doe dan mee aan het Happy year programma.

De reis begint met een 21-daagse Happy Detox Experience voor het verlichten van je persoonlijkheid. Ontdek elke dag meer ruimte voor jezelf en kom erachter wat je echt gelukkig maakt. Als het verleden geen invloed meer heeft en je hoofd rustig wordt krijgt je hart weer de ruimte.

De tweede reis is de 21-daagse Health Experience voor het leven van je droom in optimale gezondheid. Kom erachter hoe deze 21 thee ingredienten je gezondheid en persoonlijkheid versterken. Ontdek hoe je emotioneel onafhankelijk wordt van je omgeving en te bouwen aan meer innerlijke kracht en neem je hart mee naar je werk. Leer te luisteren naar je hart, te vertrouwen op je hart en keuzes te maken vanuit je hart en wordt een meer menselijke manager.

De derde reis is de 21-daagse Wealth Experience waar je erachter komt wat je een rijk mens maakt. Pas als je dankbaarheid voelt en al het geluk wat elke dag op je pad komt bewust binnenlaat ontdek je jouw rijkdom. Werk aan je droomleven en ontdek wat jij nu kan doen om financieel onafhankelijk te worden.

HAPPINESS: Binnen dit programma geeft Danielle naast het online programma de mogelijkheid om 2 x een uur een workshop – brainstormsessie of  coaching te ontvangen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.