21- daagse DETOX KUUR

 195.00

Traject naam : 21-daagse Detox kuur

21-DAGEN maak je een reis naar binnen om te ontdekken wie je bent, wat je voelt en wat je uitermate gelukkig maakt.

 • Doel: Ontgiften van negatieve gedachtes en emoties wat resulteert in gewichtsverlies
 • Kadobox bestaat uit: 21 dagen x 5 gram van Steijns Detox thee, online meditatie luisterfragmenten & een werkboek
 • Start: Begin op elk gewenst moment.
 • Maak een afspraak: Elke kuur begint met een intake gesprek van 1,5 uur waarin alles duidelijk wordt.

 

Beschrijving

Kom 21 dagen thuis bij jezelf door diverse meditatie momenten en thee : een warm bad van emotionele ondersteuning voor het verlichten / detoxen van je Persoonlijkheid.

Als in een kuuroord wordt je gedurende 21 dagen; een half uur per dag volledig in de watten gelegd om je persoonlijkheid te verzachten, even op adem te komen, te inspireren en te verlichten. Naast dat de kruiden daadwerkelijk iets voor je doen en je echt even je hart op kan halen zal je heldere en mooie inzichten krijgen.

Lig je comfortabel? Sluit dan je ogen….
Wordt gedurende elk thee meditatie meegevoerd van je hoofd naar je hart. Op de meest ontspannende en inspirerende manier en krijg een thee aangereikt van wereld klasse die in verbinding staat met de emoties die vrijkomen en daardoor gemakkelijk afgevoerd worden.

Het is een stilte ritueel dat veel weg heeft van een meditatie echter een diepere kern raakt door de krachtige thee die vastzittende emoties losweekt.

Danielle noemt het een InnerSpa Ritueel. Danielle brengt met haar vernieuwende kijk en liefdevolle benadering detoxen naar een ander niveau. Zo heeft ze inmiddels honderden mensen met veel zorg en liefde begeleid hun levenskracht terug te krijgen en bewust te maken hoe ze dit zelf kunnen. Danielle vindt dat gezondheid en de weg daarnaartoe niet gaat om radicale stappen en gebruikt daarom kruiden en thee van wereld klasse voor het losweken van vastgeroeste oude emoties en overtuigingen. Detoxen kan, net als het nuttigen van gezonde voeding, geen stress­ding zijn. Het gaat om de balans, aanvoelen wat goed voelt, dit door verzachtende woorden te ontvangen in de vorm van een gedicht. Want afvoeren van afvalstoffen is immers veel meer dan fysiek ontgiften. Het is een proces waarbij je letterlijk en figuurlijk ballast kwijtraakt op meerdere niveaus. Daarbij is een opgeruimd lichaam de basis om werkelijk van je leven te genieten. Schenk letterlijk en figuurlijk aandacht aan jezelf, voer je ballast op de meest zachte manier af en verlicht je persoonlijkheid. Daarnaast versterkt het je innerlijke kracht en zelfliefde.

Heeft dit je interesse gewekt?
Wanneer je de detox kuur koopt neemt Danielle contact op voor het maken van een afspraak voor het intake gesprek.

PROGRAMMA:

Dag 1 tm 4: PURITY ­ NIEREN
* Ritueel : onderzoek en reinig je lichaam van oude emoties, destructieve gedachtes, overtuigingen en negativiteit. * PersonaliTeas Purity : reinigen van je nieren en darmen

Dag 5 tm 8: CLARITY ­ HOOFD
* Ritueel : onderzoek en reinig je eigen ruimte & hoofd en leer je het opgeruimd te houden. * PersonaliTeas Clarity : reinigt je hoofd van vervuilende gedachtes en je lichaam van negativiteit.

Dag 9 tm 11: EXPRESSION ­ KEEL
* Ritueel : onderzoek wat je op je lever heb en leer je gal spuwen, ervaar balans in je dialoog.
* PersonaliTeas Expression : reinigen van je lever en gal en keelchakra.

Dag 12 tm 15: COURAGE ­ VETVERBRANDING
* Ritueel : onderzoek en ontwikkel de moed om vanuit je hart de volgende stap te zetten. * PersonaliTeas Courage : stimuleer je vetverbranding en elimineert angsten

Dag 16 tm 19: RESPECT ­ HART VERSTERKEN
* Ritueel : onderzoek en herstel je grenzen en leer je volledige lichaam te respect­ eren. * PersonaliTeas Respect : verblijd je persoonlijkheid en versterkt je hart.

Dag 20 en 21: APPRECIATION ­ HART BALANS
* Ritueel : onderzoek waar jij jouw eigen waarde aan op hangt en leer je te onthechten. * PersonaliTeas Appreciation : hart reinigende en versterkende thee.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

1 beoordeling voor 21- daagse DETOX KUUR

 1. Mohini Schrevelius

  Mohini Schrevelius
  DETOX & HEALTH KUUR
  Ik ben begonnen aan de Detox kuur omdat deze wijze op zowel fysiek als geestelijk niveau reinigt. Omdat het 21 dagen beslaat is het heerlijk om het vanuit de thuis situatie te doen. Door de persoonlijke coaching van Daniëlle, ervaar ik absoluut meerwaarde. Haar vraagstelling maakt dat ik nog meer nadenk over mijn proces tijdens de Detox. Doordat er emoties en herinneringen naar boven komen is het goed dat ik samen met haar als coach dieper in kan gaan op de verwerking. Danielle is in staat om situatie vanuit een ander perspectief te bekijken en te benoemen waardoor er helderheid ontstaat. De helderheid brengt mij in een rustig vaarwater waardoor ik andere keuzes kan maken. Ik raad het daarom ook iedereen aan die aan de Detox deelnemen om jezelf dit te gunnen! De 21 dagen Health kuur heeft mij zo aangesterkt dat ik, gezien ingewikkelde persoonlijke situaties, in mijn kracht kon blijven staan. Het heeft mij stil doen staan om mijn levensvragen helder en duidelijk te kunnen beantwoorden. Het heeft mij een stap naar volwassenheid gebracht (48 jaar), wat zich uit om verantwoordelijk te nemen over mijn eigen leven. Het grootste kado wat ik ooit heb kunnen krijgen is dat ik heb geleerd hoe ik mijzelf toestemming kan geven in mijn grootsheid te mogen staan. Dat ik als het ware een oude jas heb mogen afdoen en een nieuwe mocht aantrekken en dat ik nu 1 week na de Health kuur de balans aan het zoeken ben hoe dit te integreren. Zodat ik in de Wealth kuur het leer te manifesteren. Ik zit nu boven aan de berg te kijken naar mijn uitzicht waar ik naar toe wil en dat brengt mij vrijheid, humor & plezier + weerstand en frustraties dat ik het nu nog niet heb. Wanneer ik denk aan mijn droom dan voel ik in vrijheid ongelimiteerd dat ik kan doen wat ik wil. In mijn grootsheid ontvang ik graag, daaronder versta ik mijn cliënten, familie, liefde en geld. Genieten van het mooier maken van iemand anders leven, dat maakt mij gelukkig. Fabulous and classy, het zien van de natuurlijke schoonheid.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.