About

de kracht achter het theemerk

Danielle Steijn

In 2009 ben ik STEIJNS House of Happiness begonnen en werd “Steijns thee" in 2014 geboren. Na mijn laatste concert met John Bon Jovi op het strand van Scheveningen wist ik het zeker “het roer moet om". Lange dagen van organiseren met zoveel druk om voor 1 dag 60.000 mensen gelukkig te maken leverde zoveel stress op, dat ik iets moest bedenken wilde ik geen tweede burn-out in mijn leven krijgen.

STEIJNS thee box
STEIJNS thee box

Mijn proces begon, mijn vermogen en tijd heb ik gestopt in het ontwikkelen van de meest exclusieve en pure theebox ter wereld. De eerste 5 jaar heb ik geïnvesteerd om kruidengeneeskunde te studeren en de beste kwaliteit thee & kruiden te importeren. Deze tijd had ik ook nodig om te ontcijferen of de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten daadwerkelijk invloed hadden op het gebied van stress, emoties en welzijn. De resultaten van de test teams bewezen dat door de kwaliteit van STEIJNS thee stress werd verminderd, er meer liefde en zelfrespect ontwikkeld werd en na de 21-dagen Detox kuur gemiddeld 3 kilo gewichtsverlies plaatsvond. 

Door bewust “het beste" aan mijzelf te schenken en te onderzoeken welke combinatie ingrediënten ik nodig had om gelukkig te zijn kan ik met liefde zeggen dat het burn-outs kan voorkomen en genezen. 

Nu kan jij ook het beste schenken aan jezelf…

Portfolio

Bekijk hier Steijns thee belevingen

  • All
  • Business
  • Personal
  • Producten
  • tea
  • workshop

Tramhuisje

Business

Steijns thee bij Reset Spa

Reset Spa

Business

21- Daagse Health kuur

Personal Producten

Steijns Winter thee

Producten tea

Steijns Herfst thee

Producten tea

Thermen Bussloo

workshop

Interested? Get it now!

Geinteresseerd geraakt in uw eigen theebeleving, maak een afspraak!

6

+

Project Completed

9023

+

Happy Clients

36253

+

cups of tea

Team

Samen stellen wij een thee op maat samen. Leuk, Lekker en Leerzaam!

Danielle Steijn

CEO

Testimonial

Wat vinden jullie van Danielle en haar thee belevingen?

Contact

Danielle Steijn Bel of App: 0624390049 Mail: danielle@steijnsthee.nl Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in:


    Dijkweg 59, 2671 CW, Naaldwijk, Zuid Holland - Nederland danielle@steijnsthee.nl 0031-624390049