About

de kracht achter het theemerk

Danielle Steijn

In 2009 ben ik STEIJNS House of Happiness begonnen en werd “Steijns thee" in 2014 geboren. Na mijn laatste concert met John Bon Jovi op het strand van Scheveningen wist ik het zeker “het roer moet om". Lange dagen, organiseren en zoveel druk om voor 1 dag 60.000 mensen gelukkig te maken leverde zoveel stress op, dat ik iets moest bedenken wilde ik geen tweede burn-out in mijn leven krijgen.

Mijn proces begon, al mijn vermogen en tijd heb ik gestopt in het ontwikkelen van de meest exclusieve en pure theebox ter wereld. Het koste mij 5 jaar om kruidengeneeskunde te bestuderen, een selectie te maken van de beste kwaliteit thee & kruiden en te ontcijferen wat het voor resultaat in het lichaam op het gebied van stress, emoties en ontspanning gaf. Na de eerste test team werd het duidelijk dat het stresslevel afnam en ze veel meer zelfrespect ontwikkelde. Door “het beste" aan zichzelf te schenken begonnen steeds meer mensen gelukkiger en sterker vanuit eigen kracht van hun leven te genieten.

Binnen 10 jaar zijn er diverse belevingen en doelgroepen van STEIJNS thee ontstaan.

Smaak niveau
Smaak niveau - Luxe restaurants, Boutique Hotels, Spa & Wellness gelegenheden en Kapsalons. Doordat STEIJNS thee zo puur is zijn de melanges die worden samengesteld uniek van smaak en kan de thee worden samengesteld op het karakter van een persoon of organisatie.
Gezondheid niveau
Directeuren, eigenaren en hoogopgeleide medewerkers kozen voor STEIJNS thee voor een optimale gezondheid van zichzelf en hun medewerkers.
Smaak en/of Gezondheid
Er bestond een doelgroep die STEIJNS thee kreeg aangeboden bij de bedrijven die STEIJNS thee aanboden aan hun klanten en medewerkers.

Samen met de eigenaresse van het Paleis hotel, Marja Hillebrand stelde wij een thee samen voor een Royal Goodnight sleep. Een welkomstgeschenk voor op de hotelkamers. Zelfs bezoekers uit China namen grote hoeveelheden thee mee terug naar huis om uit te delen met hun vrienden en familie. Zo lekker sliepen ze in het Paleis hotel.

Bekijk onze overige successen in de portfolio

Skills

Wat zijn mijn USP's?

Inlevingsvermogen
93%
creatief
86%
Creeren van Meerwaarde
87%
Hou van de beste kwaliteit
90%
Ontwerper van theebelevingen
93%
Expert in thee, kruiden & emoties
92%
Verkoper
75%

Portfolio

Bekijk hier Steijns thee belevingen

  • All
  • Business
  • Personal
  • Producten
  • tea
  • workshop

Tramhuisje

Business

Steijns thee bij Reset Spa

Reset Spa

Business

21- Daagse Health kuur

Personal Producten

Steijns Winter thee

Producten tea

Steijns Herfst thee

Producten tea

Thermen Bussloo

workshop

Interested? Get it now!

Geinteresseerd geraakt in uw eigen theebeleving, maak een afspraak!

6

+

Project Completed

9023

+

Happy Clients

36253

+

cups of tea

Team

Samen stellen wij een thee op maat samen. Leuk, Lekker en Leerzaam!

Danielle Steijn

CEO

Testimonial

Wat vinden jullie van Danielle en haar thee belevingen?

Contact

Danielle Steijn Bel of App: 0624390049 Mail: danielle@steijnsthee.nl Bezoek: Dijkweg 59, 2671 CW te Naaldwijk of vul hieronder het contactformulier in:


Dijkweg 59, 2671 CW, Naaldwijk, Zuid Holland - Nederland danielle@steijnsthee.nl 0031-624390049